Bine Ati Venit !

Cu personal autorizat ANRE si indelungata experienta in reparatii si intretinere instalatii electrice, dar si in proiectarea si executia instalatiilor electrice moderne pentru apartamente, case, vile, dorim sa completam necesarul de personal specializat pentru clientii interesati din municipiul Timisoara si judetul TIMIS. Specialistii nostri au solutii pentru orice problema tehnica din instalatiile electrice de joasa tensiune.


Lista categoriilor de lucrari executate de noi le gasiti in sectiunea Servicii a site-ului nostru. 
Raspundem nonstop solicitarilor clientilor, oferind consultanta gratuita si solutii profesionale. Deasemeni, oferim consultanta gratuita persoanelor interesate in achizitionarea materialelor in vederea executiei sau repararii instalatiilor electrice.

O buna parte a consumatorilor si utilizatorilor de energie electrica, profund marcati de criza economica ce o traversam, manifesta o grava dezorientare, apeland la servicii ieftine necompetitive si materiale electrice de proasta calitate, achizitionate cu preturi minime.

Dorim sa atentionam aceasta categorie de consumatori ca un vechi proverb spunea: "Suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine!"